Személyes ügyintézés

A kegyeleti terem bemutatását követően  a Tisztelt Megrendelő egyéni igényei alapján kerül sor a menü összeállítására (ételek, italok, desszert, sütemények, speciális hangulati elemek (virág, zene, vetítés stb.) A rendezvényelemek összeállítását követően meghatározásra kerül a rendezvény ára/fő. Megrendelés esetén szerződés kötés, előleg fizetés a bekerülési érték  (létszám * ár/fő) 20%-a.

Információ, rendelésfelvétel: Bencz László 06/20971-4655

Telefonos ügyintézés

A Tisztelt Megrendelő telefonon adott információi alapján meghatározásra kerünek a kegyeleti megemlékezés alap paraméterei (léltszám, ételek főcsoportonként, italcsomag, egyéb kiagészítők). A kapott információk feldolgozását követően munkatársunk a Megrendelő kívánsága szerint telefonon vagy interneten ad árajánlatot.

Információ, rendelésfelvétel: Bencz László 06/20971-4655 

Interneten keresztül történő árajánlat

Tisztelt Megrendelőinknek lehetőségük van direkt ajánlatkérésre az interneten keresztül. A szolgáltatás éléréséhez ki kell tölteniük az ajánlat kérő lapot, a folyamat további része automatikusan történik.

Információ, rendelésfelvétel: Bencz László 06/20-971-4655

Éttermi szinten megvalósított rendezvények

Rendezvényeinket éttermi szinten valósítjuk meg. A rendezvények teljes időtartama alatt felszolgálók állnak a vendégek rendelkezésére. Rendezvényeink alapértelmezésben büféasztalos módszerben kerülnek megrendezésre, az ételeket, italokat a büféasztalokon tálaljuk. A vendégek önkiszolgáló rendszerben kedvükre választhatnak az ételekből, italokból. A kávét, teát, capuccinot illetve a szeszesitalokat természetesen felszolgáljuk a vendégek részére.

Rendezvényeink italkínálata

Alkoholmentes csomag: ásványvizek (szénsavas, mentes), szénsavas üdítők (cola, fanta, tonic, gyömbér, ice tea) kávé, tea, capuccino.

 Megemlékezés alatt az italokból korlátlan fogyasztást biztosítunk a vendégek részére.

Rendezvényeink ételkínálata

Rendezvényeink étel kínálata a vegyes szendvicstálaktól a hidegtálakon keresztül a meleg ételekig tart. Szendvicseink franciakenyér alapú hidegkonyhai termékek (3 db/fő) – feltét szabadon választható. Hidegtálaink 5 fős kiszerelésben készülnek, 80-100 féle tálból tudunk választani. A meleg ételek házias jellegűek.

Érdeklődés esetén egyéni árajánlatot készítünk amihez az ajánlat kérés menüpontot kell kitölteni.