2010 decemberétől a Dolorosa Kft csapatát erősíti Tóth Gábor Ákos író, akinek Elengedlek végre - Nézzünk szembe a halállal! című könyve a 2010-es Ünnepi Könyvhét egyik meglepetése volt (www.nezzszembeahalallal.hu), s melyet a Hospice Alapítvány is beválasztott ajánlott irodalmába. Ha ön képtelen feldolgozni szerettei elvesztését, ha képtelen szembenézni a halállal, mint tabutémával, ha szeretné a szerzővel megbeszélni problémáit, ha tanulni óhajt saját veszteségéből, kérjen személyes konzultációt, vagy válassza a csoportos foglalkozás lehetőségét. Immár nemcsak pódiumbeszélgetések és konferenciák hallgatósága számára áll nyitva a gyászfeldolgozási technikák megismerése, hanem önnek is módjában áll találkozni a HáziPatika.com szakértőjével.

(A részvételi díj magában foglalja az Elengedlek végre című könyv egy példányát is!)

<Jelentkezni itt lehet!

Egyéni konzultáció: Előzetes egyeztetés alapján találkozás a temető kávézójában. Kapcsolatfelvétel: Tóth Gábor Ákos, 06309642260, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Konzultációs díj: 6500 Ft/óra (ebben benne van a könyv ára is!)


 Következő csoportos foglalkozásunk december 18-án 15 órakor lesz a Újköztemető rendezvénytermében


Hogy a szeretet ne csak egy szó legyen !


Témáink

 Becsüljük meg még élő szeretteinket!

Ne hagyjuk elhalványulni elhunyt hozzátartozóink emlékét! 

  • < Alakítsuk át fájdalmunkat pozitív energiává!


1-1,5 órás tréningünket minimum 20 fő előzetes regisztrációja esetén tartjuk meg, díja 5500 Ft, mely tartalmazza a könyv árát is, a helyszínen fizetendő.

Kapcsolatfelvétel: Tóth Gábor Ákos, 06309642260, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..